sista minuten resebevakning

Resebevakning sista minuten

Resebevakning är ett smidigt sätt att snabbt och enkelt hålla reda på när resor till ett resmål avgår. Vi samlar här de bästa sidorna för att bevaka restresor via epost. Det är inte helt ovanligt att researrangörer har resebevakning, tyvärr så suger de ofta av den enkla anledningen att de endast bevakar sina egna resor. Det har de begåvade personerna bakom Badresor.se och Alpinresor.se löst åt oss. Prisat vare internet!

Sätt researrangörerna under luppen med bevakning via epost direkt! Glöm inte att du kan skapa flera resebevakningar på varje sida och hålla koll separat på resor till exempelvis Turkiet och Grekland.

Sidor med resebevakning

»» Badresor.se

Badresor.se låter besökaren söka bland aktuella sista minuten flygresor. När du har hittat ett land eller en ort kan du smidigt klicka på "bevaka denna sökning"-länken för att i framtiden få email när en ny resa tillkommer!

»» Alpinresor.se

Alpinresor.se har samma trevliga funktionalitet som Badresor.se - gör en sökning med dina kriterier, pris, månad, buss eller flyg - och klicka på bevaka. Så enkelt kan det vara.

Förslag, åsikter, idéer? Kontakta oss på feedback@sista-minuten.org